Vacker och välmående

Att må bra i livet kräver att massor av faktorer stämmer in, ett bra jobb, fint hem och en god hälsa. Något som för många påverkar ens välmående är ens personliga stil och look. I denna artikel tänkte vi därför ta upp en av de saker som påverkar denna, nämligen frisörbesök

För många är ett besök hos frisören en viktig del av livet. Du har säkert själv egna erfarenheter och gått ifrån frisören både mer och mindre nöjd. Det finns gott om duktiga salonger med erfaren personal runt om i landet. Det finns även kedjor vars salonger du kan hitta på flera platser runt om i landet. När du hittat rätt så kommer du att kunna gå dit och känna dig trygg i att ”din frisör” fixar din look precis som du vill ha den.

Rätt salong

En sådan frisörsalongskedja är Attityd. De har närmare 20 salonger runt om i landet och har erfarna frisörer. De förstår också hur viktig en klippning kan vara och den oro som du som kund kan ha inför ett besök. De kan även komma med förslag på vad de tror kan passa dig, men det är självklart du som kund som slår sista pinnen i beslutslådan. En duktig frisör lyssnar alltid till vad du vill ha och ger sedan sin ärliga åsikt – men tycker frisören inte att du passar i lugg ska denne ändå klippa lugg om du verkligen vill. Var då en schysst kund och bli inte upprörd om du inte blir nöjd med resultatet. Chansen finns dock alltid att ni båda blir positivt överraskade.

En fördel med kedjor är att du oavsett var i landet du klipper dig kan vara säker på att du får samma standard som hos de andra salongerna i samma kedja.
När det kommer till frisyrer är det så klart upp till dig att anse vad du tycker är snygg. Då det handlar om stil finns det inget objektivt rätt eller fel. Däremot finns det några tips som kan hjälpa dig. I den här bloggposten på Nyheter24 får du tips om vilka frisyrer som generellt passar en särskild ansiktsform. Är du fortfarande osäker när du kommer till frisören får du nästan alltid professionell hjälp direkt på plats.