Problem med din hand och handled

Att ha problem med hand och handled kan både vara frustrerande och påverka din förmåga att utföra vardagliga uppgifter och aktiviteter. Oavsett om det är på grund av en skada, överansträngning eller något annat är det viktigt att ta itu med problemet på en gång. Annars ökar risken för att problemet består och du kan få bestående men livet ut.

Tyvärr är problem med händer och handleder allt vanligare i dagens samhälle. Så kallad musarm är ett vanligt fenomen som ofta drabbar de som sitter vid datorn flera timmar om dagen. Upptäcker du problemen och behandlar dem i tid brukar de dock gå att åtgärda.

Få professionell hjälp vid smärta och problem

Om du har smärta, värk eller andra problem med dina händer och handleder ska du inte tveka på att söka hjälp. Det är bättre att kontrollera en gång för mycket än att ignorera det och låta det bli värre. I många fall räcker det med enklare rehabiliteringsövningar som du smidigt kan utföra hemma. Värre fall kan kräva mer avancerade övningar och behandlingar, i vissa fall även operation.

Se till att få din hand eller handled undersökt för att fastställa problem och behandlingsmetod. På den här sidan kan du beställa hem och få den hjälp du behöver vid rehabilitering.