För dig som bedriver en privatklinik

Du som driver en privatklinik har ett stort ansvar, och måste ha förmågan att ha många bollar i luften. För dig som är ny till eget företagande finna det mycket du behöver tänka på. Det är därför bra om du gör det så lätt för dig själv som möjligt när du köper in utrustning till kliniken.

Att tänka på för din privatklinik

Du som är ny till att ha egen läkarverksamhet kan få hjälp och stöd av läkarförbundet. Till exempel behöver du avgöra vad du ska ha för finansieringsform. Du kan bedriva kliniken med eller utan offentlig finansiering. Det är också viktigt att du har de försäkringar som krävs för verksamheten. Tänk dessutom på att även privata kliniker står under myndighetstillsyn av Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

Hitta all utrustning du behöver online

Gör det så lätt som möjligt för dig själv när du ska handla utrustning till kliniken, samtidigt som du ser till att välja produkter av god kvalitet. Genom att handla online hittar du ett stort utbud att välja mellan, och får dessutom lätt en god överblick över prisskillnader. Handla gärna utrustning, inredning, kontorsmaterial, etc. på ett och samma ställe.