Den underbara träningen

Visst är det en speciell känsla man får precis efter man tränat. Man kan vara hur slut som helt men ändå så känner man endorfinet strömmar genom kroppen och man blir väldigt lycklig och glad att man än en gång genomfört ett träningspass. Den underbara tärningen gör att man dag efterdag och vecka efter vecka genomför dessa pass.

Skaffa det som krävs

Se till att skaffa det som krävs för att du ska kunna genomföra din träning. Inte minst träningskläder. Det ska vara sköna och funktionella kläder som du har när du tränar. Det finns en hel del att välja på och nätet erbjuder mycket av träningskläder. Se till att handla ett par upplagor av varje träningsplagg då det finns en risk att det alltid ligger något i tvättkorgen. Beroende på vad du tärnar så kan det finnas behov av lite olika typer av träningsplagg men det mesta går att träna i och är idag sköna kläder som passar för just träning.

Planera din träning

Det är viktigt att du planerar din träning och följer någon form av program. Vissa muskelgrupper kan riskera att tränas för mycket annars. Se till att få en variation i din träning så hela kroppen får sig genomkörare då och då. Se även till att lägga in vilodagar i ditt träningsschema. Dessa är viktiga för din återhämtning. När kroppen vilar så bygger den upp det som tränas. Vilan är lika viktig som din träning. Lyssna på din kropp så du inte skadar dig och träna absolut inte om du har något virus i kroppen.